Het ontstaan van Aircooled

Een hobby is een bedrijf geworden. Een kleine 20 jaar geleden heb ik mijn eerste VW ovaal gerestaureerd. Deze auto staat nog steeds in de showroom.Het Kever virus had mij te pakken en heeft nooit meer los gelaten.

onsbedrijf
Pand Aircooled
Binnen

Er volgde veel sleutel- en restauratiewerk voor vrienden en kennissen. In 2003 kreeg ik de kans om in een pandje aan de Kamperstraat in Deventer te beginnen met Aircooled.nl als bedrijf. Al snel was het pand te klein en zijn we verhuisd naar het huidige pand aan de Kamperstraat 24A.

Naast een druk bezette werkplaats restaureren wij tegenwoordig bijna aan de lopende band auto’s voor onze klanten of voor de verkoopvoorraad. In de showroom staat altijd wel iets bijzonders te koop, van volledig origineel tot compleet verlaagd en aangepast, van Kever tot Bus. Zelfs uit Amerika komen de spijlbusjes om na een grondige en vakkundige restauratie een nieuw leven te beginnen in Europa. Vanuit de showroom vertrekken de verkochte auto’s naar klanten uit Nederland, Duitsland, Belgie en zelfs Zwitserland. Sinds kort leveren wij ook de Porsche 356 Speedster replica. Naar deze betaalbare replica is tegenwoordig veel vraag.

Met veel plezier zetten wij ons allemaal dagelijks in om de vele klanten snel en vakkundig verder te helpen. Voor de zelfsleutelaars hebben we een grote hoeveelheid onderdelen en accessoires op voorraad. Ook op zaterdag en woensdagavond zijn wij geopend.

En zo is een hobby een bedrijf geworden.


Met vriendelijke groet,


Martijn Houthuijse, eigenaar van Aircooled.nl